Menu Luk

Regressionsterapi

Hvad er regressionsterapi

Regressionsterapi er at arbejde med fortiden – din fortid.  I regressionsterapi har du mulighed for at arbejde dig tilbage gennem tiden, og dermed opleve situationer fra tidligere med nye øjne – Det er muligt for dig, at opleve situationen set udefra, så du ikke bliver bragt helt ind i den måske ubehagelige situation, som der arbejdes med. Når du oplever situationen fra tidligere igen, så har du den bevidsthed, erfaring og viden med, som du har nu.

Vil vil sammen finde ud af om dine blokering ligger i dette liv eller vi skal tilbage til et tidligere liv. Det er ikke alle der har gjort op med sig selv hvilken holdning de har til tidligere liv, det er heller ikke vigtigt, men jeg oplever at mange af vores blokering og begrænsninger ligger tilbage i tidligere liv. Det er oftest der at angst eller frygt og svigt er opstået, og det medfører måske at du i dette liv er bange for at blive forladt eller bange for at tage imod kærlighed eller måske har svært ved at sætte grænser.

Det er vigtigt at du har fundet ud af, hvad du gerne vil arbejde med, det kunne for eksempel være angsten for at blive forladt. Når vi har snakket lidt om det, vil jeg føre dig ned i en afslappet tilstand hvor vi sammen vil tage en rejse tilbage til din barndom eller til et tidligere liv. Det hele foregår i dit tempo og du vil ikke få noget at se som du ikke er klar til at se. Din skytsengel er med dig på hele rejsen og lader dig kun se det som du er klar til at arbejde videre med i dit nuværende liv.  Når rejsen er slut og du har fundet ud af hvor din frygt er opstået, vil vi samtale om det du oplevede og sammen finde ud af, hvordan du kan bruge det i dit nuværende liv.