Menu Luk

Velkommen

Billedresultat for balanceVelkommen til mit univers som konstant er i udvikling – udvikling fordi jeg ikke kan lade være og fordi nye opdagelser om mig selv og mit liv hele tiden kommer op til overfladen – spændende og til tider udfordrende.

Jeg er 53 år og lærer stadig nyt om mig selv. Det er vildt fascinerende og jeg elsker når jeg får “trævlet” gamle handlemønstre op som ubevidst har bremset mig og ikke været gode for min sjæl. Det er ingen hemmelighed at det også kan være en følelsesmæssig øretæve, men jeg har endelig fået så mange værktøjer at jeg kan “være i det” uden at miste fodfæstet og troen på at jeg kan komme videre.

Billedresultat for naturen healing

Jeg har også erfaret at alt handler om balance, og at ubalance er en gave, for det er lige præcis dér hvor man lærer allermest om sig selv og netop kan se den store sammenhæng mellem tidligere erfaringer og nuværende handelmønstre. Når man kan begynde at se gaven i alle de udfordringer livet giver ind imellem, så er man nået langt.

Måske har du det lidt ligesom mig, måske ikke. Jeg er ihvertfald parat til at hjælpe dig videre på din erfarings vej og sammen kan vi få “trævlet” dine personlige udfordringer og blokeringer op, så du fysisk og psykisk bliver bedre rustet til at få det bedste ud af livet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.