Menu Luk

Forløb

Slip ANGST – STRESS og TRAUMER

 

30% rabat ved booking senest 15.04.19

 

Gemmer din krop på tidligere oplevelser efter overfald, trafikulykke, tab af tætte relationer, fyring fra job eller andre angstrelaterede oplevelser så er healing og naturmedicin de kærligste hjælpere.

Kroppens celler husker alt, så selvom du har fået oplevelsen ”på plads” i dit hoved så er dine celler stadig urolige og stressede. Du har måske fysiske symptomer som indre betændelsestilstande, depression, uro, koncentrationsbesvær, problemer med tillid etc.

 

Jeg har udviklet et koncept som består af healing, personlig blomsterkur (Bachblomsterterapi) som forløser følelsesmæssige blokeringer, samtaleterapi og enkel kostvejledning som blidt men effektivt hjælper din krop til ro og helbredelse. Denne kombination har stor effekt på dine ubevidste følelser som kan være svære selv at arbejde med. Du slipper de ubevidste ”negative” følelser og føler dig mere fri og glad.

Normalpris for et personligt forløb som strækker sig over 2 måneder er 2.800,- kr.

Du får:

  • 4 gange healing
  • 2 gange Bach blomsterkur indeholdende op til 7 forskellige planteekstrakter- personligt sammensat til dig
  • Personlige samtaler med clairvoyant guidning samt opgaver og øvelser hver uge
  • Let kostvejledning omkring udrensning af tungmetaller og affaldsstoffer

Bestiller du et forløb inden 15. april 2019 får du 30% rabat så din pris bliver 1.960,– kr. (mulighed for 2. rater).

Samtaler kan foregå over skype eller telefon hvis du ikke har mulighed for at møde personligt hver uge og vi kan også aftale fjernhealing.

Bestil forløb på tlf. 28588335 så du hurtigt kan komme i gang med din helbredelse til et bedre liv med mere ro og glæde.