Menu Luk

Bachs Blomsterterapi

BACHS Blomsterterapi (BBR) er en nem og blid hjælp, til nemmere at kunne overvinde de negative følelser og “bump på vejen” vi alle oplever fra tid til anden i vores liv og vore børns liv.

De 38 remedier er energi-kvaliteter fra ugiftige og milde planter og træer. Remedierne er tilberedt i kildevand og konserveret på cognac. Man indtager dem enten fra flasken eller i lidt vand. BBR er 100 % naturligt, uden bivirkninger, kan bruges af alle spæd til gammel, dyr og planter.

De virker på sindet, følelser og tanker som bliver mere positive og hjælper os med at komme i balance og komme videre i livet.

Remedierne virker ved at behandle det hele menneske og ikke sygdommen eller dennes symptomer.

Du kan få styr på din stress, genskabe din psykiske balance og gå dagen positivt i møde med hjælp fra de 100 % naturlige Bachs Blomsterremedier. Hvis du har mistanke om sygdom bør du dog altid kontakte lægen!

En Bach konsultation hos mig:

Vi starter med en samtale – personlig eller over tlf./skype – hvor jeg hjælper dig med at afdække hvilke følelser og udfordringer du har svært ved at klare selv. Det kan være her og nu følelser som oplevelse af sorg, angst, besked om sygdom, trafikuheld og andre traumatiske oplevelser. Det kan også være at du igennem længere tid ikke har følt dig helt godt tilpas og i balance.

Måske oplever du de samme frustrationer igen og igen, men du har brug for hjælp til at komme videre. Det kan være følelser som lavt selvværd, svært ved at stå fast i egne beslutninger, svært ved at sige fra overfor andre, indre uro og tankemylder og en hel masse andre følelser som ikke er behagelige og rare at være i.

Derefter laver jeg en behandlingsflaske til dig med 5-7 forskellige blomsteressenser. Flasken svarer til 3-4 ugers forbrug og når du er færdig med den tager vi en opfølgende samtale for at se hvor du nu er henne følelsesmæssigt og om du har brug for mere hjælp. Det er meget individuelt om der er brug for flere dråber, det afhænger meget af hvor længe du har gået med problemet og hvor mange nye følelser der kommer frem.