Menu Luk

Healingsmassage

Healingsmassage er en meget blid, nænsom og omsorgsfuld massage, hvor der veksles mellem lange og rolige og mere dybtgående strøg. Du vil opleve, at jeg under massagen blot lader hænderne hvile på kroppen i kortere eller længere tid og derefter masserer stille videre.

Healingsmassage er en terapeutisk massage der styrker immunforsvaret, gør leddene mere fleksible, forbedrer blodcirkulationen og afhjælper stress.

Healingsmassage er også et meget stærkt redskab, til at lære hvem du er, og hvordan dine tanker, følelser og krop og sjæl er forbundet. Under healingsmassagen vil du synke ind i en dyb indre stilhed, som hjælper dig til at mærke din krop, sjæl og følelser mere intenst og levende. Massagen åbner dit sind for livskraft og forløser de negative mønstre & blokeringer.

Mange oplever at hvile mere i sig selv efter at have modtaget healingsmassage og får mere energi og overskud i hverdagen, hvorved stress og sygdom forebygges.

Healingen hjælper dig på en kærlig og blid måde med at rense din krop for affaldsstoffer, og give plads til næring, lys og troen på at livet er værd at leve.

Jeg anbefaler at du får 3 behandlinger i alt med 3-4 uger mellem hver behandling.

Typisk anbefales det at få mellem 3-6 behandlinger, men det er forskelligt fra person til person.

Alle behandlinger starter med en samtale først.