Menu Luk

Healing

Hvad er Healing

Healing er afbalancering af energi og opløsning af energimæssige blokeringer i kroppen. Blokeringer som får energien til at være tung så kroppen på sigt ikke fungerer optimalt.

Gennem healing skabes der balance mellem krop og sjæl og du får lettere ved at følge din intuition og træffe beslutninger som er til din sjæls højeste potentiale. En travl hverdag uden tid til at lytte til din intuition og din sjæls stemme bevirker, at du stille og roligt overhører de små signaler din krop prøver at sende til dig.

Når noget er i ubalance bliver vi utrygge, vi kan ikke handle konstruktivt og tænke rationelt, vi lukker af for vores følelser og har svært ved at træffe de beslutninger der er de bedste for vores sjæl og vores højeste potentiale. Vi vælger at “gøre som vi plejer” fordi det er trygt, men dermed kan vi heller ikke udvikle os og ændre på forhold som ikke er gavnlige for os.

Vi har brug for både at lytte til vores ego som kender vores handlemønster fra vores liv indtil nu, men vi har også brug for at lytte til vores sjæl som har ønsker for vores fremtid og som kender vores inderste drømme og potentialer.

Vores underbevidsthed er vores ven, den hjælper os til at “overleve” det vi møder, så nogle oplevelser bliver gemt til “bedre” tider. Hvis en oplevelse får lov til at sidde længe, uden at vi tager os af den, så signalerer den på forskellig vis dens eksistens. Det kan være ved følelsesmæssig ubehag eller ved fysisk sygdom. Oplevelsen vi eksempelvis har gemt af vejen seks år tidligere, begynder nu at begrænse os i vores daglige liv. Den begynder at styre os – til ikke at få den forløst, til ikke at komme i kontakt med den. Den får sit eget liv og hvis ikke vi får den bearbejdet og healet kan den ende med at blive til en fysisk eller psykisk sygdom som vil begrænse vores livsglæde og tro på egne evner.